Escèptics

Una vident aconsella el príncep Guillem sobre el seu casament

Posted by Juan Pablo Fuentes in General el 19/02/2006

Londres.- Guillem d’Anglaterra, segon en la línia de successió a la corona britànica, ha escrit a una vident, que ja havia aconsellat la seva mare, perquè li doni la seva opinió sobre si ha de casar- se amb Kate Middleton, segons el Sunday Express. 

El rotatiu publica que el fill gran de Carles ha comunicat als seus amics que el compromís amb Middleton (foto de sota), companya d’universitat, és imminent. Per això, Guillem ha escrit a la vident Rita Rogers per preguntar-li sobre l’enllaç. La resposta de la mèdium ha estat satisfactòria: Lady Di, que des que va morir apareix més als diaris que quan estava viva, aprovaria el casament. 

El Sunday Express assegura que Guillem li proposarà matrimoni a Kate durant un viatge a Escòcia. Amb la reina i la vident d’acord, ja no hi ha cap obstacle. 

El Periódico de Catalunya

Leave a reply