Escéptics

Escèptics al Pub a Reus : Las malèfiques ones wifi

Posted by Juan Pablo Fuentes in esceptics al pub, Reus el 10/05/2012

A Escèptics al Pub no ens podem quedar quiets.

Aprofitant que molta gent de Reus estava interessada en assistir a un #eeepBCN però no trobaven l’ocasió de venir, es va proposar de fer-ne un allà. «Si Mahoma no va a la muntanya…»

Aquest eeep tractarà sobre les ones wifi, el seu funcionament i les seves (falses) creences. Ferran Tarrasa, enginyer nuclear, ens parlarà sobre les radiacions ionitzants i les no ionitzants (les wifi), la seva acció sobre els humans i ens explicarà per què existeix gent que encara pensa que són perjudicials per la salut i en què es basa la ciència per demostrar que no ho són.

Aprofitarem també per passar el capítol de la sèrie de EiTB Escépticos «Las ondas del mal«, dirigida per Jose A. Pérez i conduïda per Luis Alfonso Gámez.

Tot seguit, i amb el caliu i l’agosarament que ens pot donar el fet de poder prendre unes cerveses mentre ens parlen de quelcom tant interessant, podrem tots participar en un debat amb el ponent per a poder aclarir dubtes, pensaments i tot allò que se’ns passi pel cap.

La xerrada es farà al bar Tastets de Reus. L’entrada és gratuïta, i després aquell qui vulgui podrà quedar-se a sopar per acabar d’aprofundir en petit comitè moltes de les coses de les que podem dubtar. Per 20€ se’ns farà un menú composat de pica-pica, segon a escollir, vi, cervesa i postre.

El formulari per apuntar-s’hi el podeu trobar aquí.

Us esperem!

2 Responses to ' Escèptics al Pub a Reus : Las malèfiques ones wifi '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Escèptics al Pub a Reus : Las malèfiques ones wifi '.

 1. vardenafil said,

  on diciembre 17th, 2020 at 8:07 pm

  General Message Fro this by-product
  levitra: https://levitrahill.com/# levitra

 2. levitra said,

  on diciembre 17th, 2020 at 8:09 pm

  Accustomed Dope Far this offshoot
  levitra: https://levitrahill.com/# levitra

Leave a reply